ABB Türkiye Resmi Partneri
background

ABB Sürücü Servisi - Garanti Kapsamı İşlemleri Nasıl Gerçekleştirilir?

9Gm62o-abb-service-retrofit.jpg
ABB Sürücü Servisi - Garanti Kapsamı İşlemleri Nasıl Gerçekleştirilir? 16.01.2023

ABB Sürücü Servisi - Garanti Kapsamı İşlemleri Nasıl Gerçekleştirilir?

Bu yazımızda ADS Mühendislik olarak, ABB sürücünüzün garanti kapsamı olması durumunda hangi aşamaların gerçekleştiğine dair detaylı bilgi vermeye çalışacağız.

Üretim tarihi itibari ile sürücüleriniz garanti kapsamındaysa ön arıza tespiti yapılmaktadır. Genel olarak 45 kilowatta kadar tamamen sürücünüz, 45 kilowatt ve üstü sürücüleriniz için ise sadece arızalı olan parçalar ABB’ye iletilmektedir.

ABB’nin yapmış olduğu tespit sonucunda mevcut arıza kullanıcı hatası olmaması durumunda ürün garanti kapsamına girmektedir. Bu süre tahmini dört ile altı haftaya kadar sürmektedir. Bu sürenin sonunda sürücünüz 45 kilowatt ve altı ise sıfır sürücü tarafınıza teslim edilmektedir. 45 kilowatt ve üstü olan sürücülerde ise sadece arızalı olan yedek parçalar değiştirilerek tarafınıza hiçbir bedel talep edilmeden servisi sağlanmaktadır.

ADS Mühendislik olarak sürücünüzün garanti kapsamında olma durumundaki aşamaları sırası ile anlatmaya çalıştık. ABB Sürücü Servisi kapsamımız ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için https://www.adsmuhendislik.com.tr/hizmetler/abb-surucu-servisi  web adresinden bizleri ziyaret edebilirsiniz ya da 444 237 4 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.

Hemen Teklif Al