ABB Türkiye Resmi Partneri
background

ABB WaterMaster - Elektromanyetik Debimetre

kuRObq-watermaster-abb-olcum.jpg
ABB WaterMaster - Elektromanyetik Debimetre 16.01.2023

ABB WaterMaster - Elektromanyetik Debimetre

Bu yazımızda, ABB elektromanyetik debimetre ve WaterMaster elektromanyetik debimetre çeşidi hakkında aklınıza takılan soruları yanıtlayacağız.

ABB elektromanyetik debimetre çeşitleri WaterMaster ve ProcessMaster ‘dır. WaterMaster su, atık su, kanalizasyon ve içme suyu gibi sadece su özelinde kullanılan bir elektromanyetik debimetre çeşididir. ProcessMaster ise su haricinde iletkenliği olan sıvıların debilerini ölçmek için kullanılan elektromanyetik debimetre çeşididir.

ABB WaterMaster elektromanyetik debimetre çeşidini daha detaylı olarak incelememiz gerekirse; WaterMaster üretim süreçlerinde tüketilen su miktarını kesin ve doğru olarak ölçmeye yarar ve verimli su kaynaklarının değerli kullanılmasını sağlar. WaterMaster’da transmiter montajı, remote yani uzaktan veya kompakt seçilebilir. Haberleşme HART, MODBUS, PROFIBUS şeklinde seçilebilir. İç kaplama malzemesi teflon, polipropilen, elastomer seçilebilir. Elektrot malzemeleri, paslanmaz çelik ve hastelloy C olarak seçilebilir. Transmiter çıkışı 4 miliamperdir ve koruma sınıfı IP67’dir.

Bu yazımızda sizlere ABB elektromanyetik debimetrelerden biri olan WaterMaster ile ilgili bilgiler vermeye çalıştık. ABB WaterMaster hakkında ayrıntılı bilgi almak için web adresimizi ziyaret edebilir veya 444 237 4 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.

Hemen Teklif Al